Vår passion i hästar

2012-08-31
11:59:51

Dåligt med tid

Nu blir det ett tag som jag inte kommer att ha tid att skriva så mycket men det kommer. Skolorna för både mig och barnen tar sin tid innan allt rullar på. Men här på gården flyter allt på som vanligt med olika träningspass för en massa tränare. Alla hästar mår bra och hösten är här nu, man börjar att planera inför hur vi ska ha alla hästarna till vintern. Hagarna ska gås igenom så de håller för all eventull snö som komma skall. Vi tränar och rider de flesta hästarna som behöver gå och vi känner oss nöjda med vårt arbete.
 
2012-08-25
17:55:46

PNH kurs igen

Anki och Oliver var först ut och det gick mycket bra för dem. Oliver fick ett litet anfall där han stänger av men sen gick allt bara bra. Sen var Eva med och han fattade snabbt vad som förväntades av honom, Eva såg nöjd ut.
Sist ut var Karro och Skvetta, de gjorde alla lekarna utan större problem. Skvetta var så söt när hon kämpade med att förstå vad vad Karro ville.
 
2012-08-20
11:12:55

Deluxe har kommit hem

Idag hämtade Sara och jag hem Deluxe. Han gick in så fint och snällt i transporten. Sen släppte vi ihopp honom med Nawsa och Sigge. Allt gick bra tack och lov, räcker med en skräck upplevelse denna vecka. Skönt att ha honom hemma nu och det ska bli spännande arr rida honom efter vilo tiden han nu ska ha.