Vår passion i hästar

2012-05-31
22:14:30

Sara red Sigge

Susanne: Idag red jag Sigge igen och han var lika trevlig och fin. Sara fick också prova honom och hon tyckte om att rida killen. Skulle ha provar Sham men hade bara tid att rida en häst till och det blev min underbara Freja. Sara tog en galopp runda på Mimir medans jag och mamma red en lugn tur.


2012-05-29
16:26:54

Ingen klinik för Sham

Susanne: Vi kom aldrig till hästkliniken med Sham, det tog mig 2h att lasta honom. Det var så länge sedan jag hade problem att lasta att jag inte minns hur det var förän nu! Men skam den som ger sig, han gick upp och fick backa ur innan jag gav mig.Han var helt slut när han kom till hagen och gick sovande ner dit. Lilla Sham vill inte flytta, han trivs så bra med sin flock och som kung i hagen.
Lite bilder från Saras longering av Ninja som är som en lite prinsessa, så söt.2012-05-29
11:41:28

Nu har jag ridit Sigge

Susanne: Nu har jag ridit Sigge och det var jätte kul. Först red jag ut en sväng i skogen sen så vart det lite på banan för att känna om han var mycket stel och sned. Men han var fin men helt okunnig på hur man ska göra saker och ting. Han är så känslig och mjuk att man får rida med silkes hanskarna på vilket passar mig perfekt. Han kommer att bli så fin och det var en fröjd att få rida stor häst i lite förpackning.