Vår passion i hästar

2012-09-30
19:26:31

Söndag

Jag hade ponnyridning och Sara höll lektion på banan, vi fick en solig dag efter allt regn. Sigge fick ett morgon pass och innan vi nattade hästarna tog vi Deluxe. Annars har vi mest fixat med hingst hagen.
Idag hade vi en tjej som provred Gullan och det gick mycket bra. mamma och Evelina ted lektion för lill Anna på kvällen.
 
 
 
2012-09-28
12:57:21

Kattungarna

Våra söta kattungar växer som dom ska och ör så söta. Det ska bli mysigt att se när de börjar busa runt, men det dröjer ett tag till.
Deluxe är så fin att rida! Men vet inte om min tid kommer att räcka till att ha honom kvar, han är värd någon som hinner med mer än vad jag gör. Fast jag har ändrat mig många gånger förut och inte hittat någon som passar till min drömhäst. Annars går det bra med alla hästarna och vi jobbar på här på gården.
 
 
 
2012-09-23
20:21:10

Idag kom hö selaget

Vi fick hem hö och hö selage idag, inget regn när det kom tack och lov! Så nu ska vi börja att fodra på hästarna lite inför vintern.
Deluxe rider vi när vädret är okej, han går så fint och är så duktig. Men det är Sara som rider honom just nu men snart kommer jag också att göra det. Har själv varit för trött och stressad för att kunna sätta mig upp och njuta av honom. Sen har jag inte bestämt mig ännu om han kommer att få vara kvar, har så lite tid över nu när jag studerar.
En stor sorg hade Sara och jag i Lördags då vår fina och underbara Ari flyttade. Han kommer att få det mycket bra men det gör ont när de lämnar oss för gått.
En katt har fått kattungar och en annan kommer snart att få, har nu vakat på henne i två nätter och börjar bli skapligt trött av att inte få sova.