Vår passion i hästar

2014-02-26
21:10:00

Vår

Det känns så underbart att våren är här och att vintern inte varit så lång trots all lera i hagarna. Det var inte många dagar som jag har hackat is ur vatten tunnorna.
idag flög det en hel flock svanar över mitt huvud bara några meter upp i luften, helt otroligt! Så vackert, man känner sig lycklig som får vara ute under dagarna och uppleva vårens alla tecken. Ser framemot att börja jobba med Navas nu i år, han är så full av energi och exploderar av alla vårkänslor i kroppen. Men nu har han en fin och musklad kropp.
Mimir och jag kämpar på med våra akademiska övningar, han är så fin. nu har jag även börjat träna upp Freja igen och hon ska också tränas i den akademiska andan. Tänker ta ut en instruktör hit till gården en gång i månaden utöver de kurser som jag rider för Carina.
 
 
 
2014-02-26
13:53:13

Morgon tur

 
Claire kom på morgonen och vi red ut en sväng på Asdis och Freja. Asdis är så duktig och orädd, fram i skogen genom vatten och gegga. Freja håller sig lugn vilket är bra för Asdis som själv är en liten piggelin att rida. Sen blev det till att leka med hundarna och ta hand om alla underbara katter.
 
 
 
 
 
2014-02-23
14:39:02

Ridlektioner

 
 
 
Nu har jag först haft en liten ponnyridningsgrupp i solen, Maja försökte bralla av sitt barn men som satt kvar så duktigt. Sen hade vi vår lilla akademiska ridgrupp och idag var det Claire och Annika samt Anne Grete som lyssnade på inför att själv rida med sedan. Idag tyckte inte Asdis att det var roligt med våra övningar så Claire fick fortsätta lektionen på Mimir.