Vår passion i hästar

2013-02-24
07:38:38

Ponnyridning

Snart börjar ponnyridningen, vi får se när det börjar dyka upp lite barn här igen. Men vi hade ett gäng på fyra barn som brukar rida här när de var yngre som kom och lånade ponnyer och gav sig iväg på en tur själva med en mamma och Annika. De fick strålande sol och en mysig sportlovs ridtur tillsammans.
Har själv inte ridit så mycket på barnens lov, känner att jag har förkylning i kroppen. Det finns att göra endå i stallet så när nam inte är helt kry får man lägga kraften på det som ska göras varje dag för att djuren ska må bra. Ridningen är bara en bonus sen, men gå runt och mysa med alla djuren kan man alltid göra och som ger mig energi till annat.
Humli och Mimir är så söta tillsammans de är som små unghingstar när de kommer ut på morgonen. Bruno och Noah vill så gärna vara med dom som de brukade vara men de får vänta till sommaren nu. Staketet i den hagen kan de gå rätt ut ifrån och busa det vet vi att de kan och gärna gör.
 
2013-02-21
16:50:31

Bantning

Mimir och Humli ska nu banta och får gå i en egen hage, vilket blev mycket spännande för dem båda. Hingstarna känner av våren, bus och stoj i hagen. Musse trivs här på gården och gillar att busa med Noah i hagen.
 
 
 
2013-02-18
17:00:40

Musse

Nu har lilla Musse kommit till oss och han är en mycket söt kille, kommer att bli flott. Sara och Musse har redan fått ett band till varandra så det kommer inte att bli min kille, men till avel kan jag använda honom.
Jag har varit borta på en båtresa med Martin lördag till måndag och haft det mycket skönt medan Sara plutten och Johan har fått kämpat här hemma. Men de har fått hjälp av de andra i stallet som tur är. Alla har skött sig och inget har hänt när jag var borta, förrutom at Saga fick lite mag ont men som släppte snabbt som tur var.
Har nu varit runt och hälsat på alla mina underbara djur som alltid blir glada att se mig.