Vår passion i hästar

2014-02-26
21:10:00

Vår

Det känns så underbart att våren är här och att vintern inte varit så lång trots all lera i hagarna. Det var inte många dagar som jag har hackat is ur vatten tunnorna.
idag flög det en hel flock svanar över mitt huvud bara några meter upp i luften, helt otroligt! Så vackert, man känner sig lycklig som får vara ute under dagarna och uppleva vårens alla tecken. Ser framemot att börja jobba med Navas nu i år, han är så full av energi och exploderar av alla vårkänslor i kroppen. Men nu har han en fin och musklad kropp.
Mimir och jag kämpar på med våra akademiska övningar, han är så fin. nu har jag även börjat träna upp Freja igen och hon ska också tränas i den akademiska andan. Tänker ta ut en instruktör hit till gården en gång i månaden utöver de kurser som jag rider för Carina.
 
 
 
Kommentarer:
2014-02-27 @ 20:39:38
#1: Annica

Åh så roligt att du börjat blogga igen. Vem tänkte du ta ut till gården? Skulle vara kul att få vara med och titta/lyssna någon gång. 😊

2014-03-04 @ 12:51:41
#2: Susanne

Haha ja inte har jag varit en aktiv bloggare men det är så svårt att hinna med allt. Jag kommer att ta ut Frida Källgren och du kan läsa om henne på akademiskridkonst.se bara att komma och spana den 22/3.

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: